Mir se erdhet ne Webfaqen tone te Serverit. Per qdo padrejtsi nga adminat tane, raportojeni menjehere tek Discordi i Serverit. Ankesat ndaj lojtarve apo adminave shqyrtohen menjehere. Apeloni per unban duke klikuar Bans. Per ti shikuar statistikat e juaja ne server klikoni tek Stats. VIP,Admin apo Head ne serverin tone jane me pages. Ju poashtu mund te bleni Custom Spray ne server, dhe ti perdorni sprejat tjere gjithashtu. Per qdo informacion shtes bashkangjitu ne Discord.

Welcome to Albania Servers

The best Servers in
Albania